Již po dvaadvacáté se na hřišti v Kvášňovicích za podpory obce uskutečnil nohejbalový turnaj trojic.

Hlavním organizátorem byl i tentokrát Karel Salák, který potvrzuje, že se turnaj vydařil: „Jsme rádi, že jsme letošní ročník, vzhledem k aktuální situaci, mohli opět uspořádat. Sešlo se 11 skvělých týmů. Úroveň byla absolutně TOP. Už boj o pavouka ve skupinách byl neskutečný. Vlastně od každého čtvrtfinálového zápasu jsme slyšeli od lidí, že každý tento souboj bylo malé finále. Sešla se opravdu velmi silná sestava. Každý rok se s mým parťákem a spolupořadatelem Vojtou na ty lidi moc těšíme.

Je to takový náš sváteční den a krásná tradice, když se sejde 35 fajn lidí z různých koutů republiky, protože v Kvášňovicích je nohejbalový turnaj. Všem hráčům děkujeme za účast, divákům za podporu, Jakubovi Korbelovi za moderování a panu hospodskému s jeho týmem za obsluhu. Samozřejmě děkujeme i všem, kteří se na turnaji podíleli sponzorskými dary, především pak obci Kvášňovice, která nás každoročně v tomto turnaji významně podporuje.“

Na tradičním řízku pro vítěze si tentokrát pochutnal smíšený tým Modelky. Druhou příčku obsadil tým Mrhal, bronz brali Norci a těsně pod stupni vítězů skončil tým První flek.

Nohejbalový turnaj 2020